Додати новину Статті Сайт Хоростків України Світ Мандрівки Афіша Спорт
Червень 2007 Липень 2007 Серпень 2007 Вересень 2007 Жовтень 2007 Листопад 2007 Грудень 2007 Січень 2008 Лютий 2008 Березень 2008 Квітень 2008 Травень 2008 Червень 2008
Додати фото Головна сторінка Головний розділ Хоростків і Ми Загальний альбом Ретро-альбом 24.08.07 Дендропарк взимку
Головна Новорічний вогник 2008 - школа №2 Відео by Did Panas Завантаження
Навігація Історія коротко Передмова Хвилі історії Нова доба Сільськогосподарська наука Зелена скарбниця поділля Церковні храми, пам'ятники, музеї, галереї Відомі люди та гості міста Поїзди Таксі Автобуси Карти міста
Головна Нові повідомлення Правила форуму Користувачі Пошук повідомлень
Додати оголошення Головна Нерухомість Авто-мото-вело Ремонт-будівництво Побутова техніка Мобільний зв'язок Комп'ютери Фото техніка Тварини та рослини Туризм Робота Інше
Головна Перемилів Сорока Клювинці Карашинці Говилів Яблунів Хлопівка Увисла
Радіо-онлайн Гостьова книга Юзербари Генератор смайлів Адміністрація Реєстрація пошти

Музичні течії та субкультури - Музика - Відпочинок, розваги та багато іншого - Форум м. Хоростків

Сторінка 1 з12345»
Модератор форуму: Bugagaga 
Форум м. Хоростків » Відпочинок, розваги та багато іншого » Музика » Музичні течії та субкультури (що дратує, що подобається)
Музичні течії та субкультури
ЕміліДата: Понеділок, 24.12.2007, 11:27 | Повідомлення # 1
Нагороди користувача
Резидент
Репутація: 12 [1%]
Статус:
[ ]
Додатково
Музика і молодь - на даний момент нероздільні. В кожного свої музичні смаки та вподобання, і часто вони впливають на стиль життя, манеру самовираження, одяг, зачіски і т.д. Таким чином на вулицях з"являється все більше нєфорів, скінів, готів, емо і т.д. Як ви ставитесь до цього? Бідь-які думки на цю тему...

CoreДата: Понеділок, 24.12.2007, 13:59 | Повідомлення # 2
Нагороди користувача
Простенький користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Емілі,
Особисто я не проти якихось захоплень. Але в міру. Адже коли вже навіть дівчата-скіни товчуться до крові за своє переконання - це нерозумно. Інтелект заключається у вмінні переконати рзумово.

lidaДата: Вівторок, 25.12.2007, 13:48 | Повідомлення # 3
Нагороди користувача
Часто тут буває
Репутація: 4 [0%]
Статус:
[ ]
Додатково
В кожного свої смаки, тому не можна судити людину тільки по тому. що людина слухає! Також я не схвалюю того, що люди б'ються за музику, це просто вони не поважають себе та інших!!!

Love is always pain and fear!

NE_EMOДата: Вівторок, 25.12.2007, 14:26 | Повідомлення # 4
Нагороди користувача
Користувач
Репутація: 0 [0%]
Статус:
[ ]
Додатково
в мене така дилема. я слухаю реп. обожнюю берци і хлоп4иків-емо.а також сама дуже схожа на емо

I BELIVE

lidaДата: Вівторок, 25.12.2007, 14:28 | Повідомлення # 5
Нагороди користувача
Часто тут буває
Репутація: 4 [0%]
Статус:
[ ]
Додатково
Ти знай, що ти не емо!!! І все буде добре!!!

Love is always pain and fear!

ЕміліДата: Вівторок, 25.12.2007, 14:30 | Повідомлення # 6
Нагороди користувача
Резидент
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (NE_EMO)
в мене така дилема. я слухаю реп. обожнюю берци і хлоп4иків-емо.а також сама дуже схожа на емо

ну тут ще все більш-менш зрозуміло crazy

$iDДата: Вівторок, 25.12.2007, 14:58 | Повідомлення # 7
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Особисто я вважаю, що музика це те за що варто і постояти. Адже як на мене, це найцінніше досягнення культурного прогресу людства. І тому я за образу моїх музичних вподобаннь пасть порву. вот.
П.С. Не_Емо хай!

Мой милий емо-бой....

NE_EMOДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:02 | Повідомлення # 8
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
$iD, Так музика це справді прекрасно.Кицька а яку музику слухаєш ти?Хо4у по4ути це ще раз. Як там музика для душі(філософія)?

I BELIVE

ЕміліДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:06 | Повідомлення # 9
Нагороди користувача
Резидент
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (NE_EMO)
Емілі а яку музику слухаєш ти?

шансончіккк biggrin

Так як в стилях не дуже компетентна і можу шось не так назвати - то краще прикладами - NIRVANA (the best), POD, Metallica,linkinkPark - іноземні...
З українських груп - їх дуже багато (очинаючи з "класики" - ОЕ, ВВ, Друга ріка, Скрябін, Мертвий півень, Плач єремії, Мандри, Гадюкіни, ВІЙ, Кому Вниз і т.д. і закінчуючи альтернативою, на яку "підсіла недавно - Димна суміш, Анна, з готики - Полинове поле) Перераховувати можна багато - але все залежить від настрою...
Я не емо biggrin , але деяка емо-музика інколи подобається, а от стиль і світогляд - ні sad

$iDДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:08 | Повідомлення # 10
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Обожнюю:
1) факін амерікен скул панк(блінк-182, оффспрінг, ванілла скай і т.д.)
2)інді(сюди входять такі стилі: пост-панк, бріт-поп, інді-рок, пост-міттол, альтернатів рок); (групи: За строкс, Зе кіллерс, Оейсіс і т.д. )
3)Імо(особливо: європейське скрімо і імовайоленс)
4)Ска, Ой!, і ше купу всякого барахла
Вот власне і всьо на даний момент :-)

Мой милий емо-бой....

NE_EMOДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:12 | Повідомлення # 11
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Емілі, Ну ш4ож взагаліто емо мають бути емоційними,а емоції це не лише сум пла4 і різані вени. це позери плюндрують цю доре4і досить цікаву субкультуру.а от стиль в них класний всі хлоп4ики дуже гарненькі і сексуальні.

I BELIVE

$iDДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:13 | Повідомлення # 12
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (Емілі)
це за яку образу, на приклад? і що Ти слухаєш?

мене дуже харить коли підходить якийст чєл до мене і починає нагружати, імо-сакс, соплива фігня, поріж собі вєни і т.д. А сам дупля в емо не ріже і ше певно жодної емо -групи не чуфф. Бити таких. я ж його дез-міттол не чіпаю. уфф cool
Шо я слухаю написав вище

Мой милий емо-бой....

ЕміліДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:15 | Повідомлення # 13
Нагороди користувача
Резидент
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (NE_EMO)
Ну ш4ож взагаліто емо мають бути емоційними,а емоції це не лише сум пла4 і різані вени.

так! не лише - тоді чому в емо воно так переважає... sad Знаєш, для мене позери-тру - то все слова, виставлення суто напоказ своїх емоцій чи музичних смаків - то все позерство... На то може бути багато причин.. Хоча на даному моменті вважаю ЕМО - новою модою лише, і не більше...

Пост відредаговано Емілі - Вівторок, 25.12.2007, 15:16

$iDДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:15 | Повідомлення # 14
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (NE_EMO)
це позери плюндрують цю доре4і досить цікаву субкультуру.

правильно. Далой позерів і імо-хейтерів nono

Мой милий емо-бой....

NE_EMOДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:16 | Повідомлення # 15
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
$iD, Вот і /всьо? По твоєму це мало?Ну що ж т вої смаки охоплюють досить великий музи4ний список.Поважаю

I BELIVE

ЕміліДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:18 | Повідомлення # 16
Нагороди користувача
Резидент
Статус:
[ ]
Додатково
Quote ($iD)
мене дуже харить коли підходить якийст чєл до мене і починає нагружати, імо-сакс, соплива фігня, поріж собі вєни і т.д. А сам дупля в емо не ріже і ше певно жодної емо -групи не чуфф. Бити таких. я ж його дез-міттол не чіпаю. уфф cool

для тебе настільки важлива думка людини, як я зрозуміла, поваги до якої ти абсолютно не відчуваєш??? Тобі не все-одно, що він думає про тебе і твої муз вподобання?

$iDДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:20 | Повідомлення # 17
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (Емілі)
для тебе настільки важлива думка людини, як я зрозуміла, поваги до якої ти абсолютно не відчуваєш??? Тобі не все-одно, що він думає про тебе і твої муз вподобання?

Розумєш, мені по-барабану його ставлення до мене, але ж хай тримає то ставлення при собі а не втирає мені як жити.
Є така приказка: Не кажіть мені що робити, і я не скажу куди вам іти

Мой милий емо-бой....

NE_EMOДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:22 | Повідомлення # 18
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Емілі, Ну 4ому ж так наприклад під емо можуть підписатись лише люди які відкриті до життя,і вміють в ньому ба4ити не лише неприємності і сірі будні але й яскраві барви кожного нового дня

I BELIVE

ЕміліДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:22 | Повідомлення # 19
Нагороди користувача
Резидент
Статус:
[ ]
Додатково
ну, можливо, хоча для мене то трохи смішно
Quote ($iD)
Не кажіть мені що робити, і я не скажу куди вам іти

підтримую wink

$iDДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:24 | Повідомлення # 20
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (Емілі)
ну, можливо, хоча для мене то трохи смішно

Дозволь тебе спитати, які саме імо-групи ти слухала(Токіо Хотел не в щот, то не імо(не_емо не обіжайся)) і що саме ти про ту субкультуру знаєш?

Мой милий емо-бой....

ЕміліДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:25 | Повідомлення # 21
Нагороди користувача
Резидент
Статус:
[ ]
Додатково
Quote (NE_EMO)
Емілі, Ну 4ому ж так наприклад під емо можуть підписатись лише люди які відкриті до життя,і вміють в ньому ба4ити не лише неприємності і сірі будні але й яскраві барви кожного нового дня

чорно-рожеві? biggrin пардон!
Ну це все залежить від сприйняття і асиметричності інформації... Просто "емо-оптимістів" з позитивним світосприйняттям - не бачила ще. Хоча погоджуюсь, що це не означає, що таких немає

CoreДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:25 | Повідомлення # 22
Нагороди користувача
Простенький користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Quote (NE_EMO)

Ну...Це дуже субєктвно. Адже не тільки Емо відчувають радість від життя sad

NE_EMOДата: Вівторок, 25.12.2007, 15:42 | Повідомлення # 23
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ ]
Додатково
vovochka, Зви4айно ні просто в субкульури входять люди яким не цікаво в цьому безглуздому, не цікавому й обмеженому суспільстві і вони створюють їх ш4об хо4 трошки внести в нього новизну.

Добавлено (25.12.2007, 16:42)
---------------------------------------------
Лідусь, а ти входила колись в якусь субкультуру? Чи може й зараз в одній з них?

I BELIVE