Музичні течії та субкультури - Музика - Відпочинок, розваги та багато іншого - Форум м. Хоростків
| Музичні течії та субкультури |
| Емілі | Дата: Понеділок, 24.12.2007, 11:27 | Повідомлення # 1 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Емілі |
|
Резидент
|
Музика і молодь - на даний момент нероздільні. В кожного свої музичні смаки та вподобання, і часто вони впливають на стиль життя, манеру самовираження, одяг, зачіски і т.д. Таким чином на вулицях з"являється все більше нєфорів, скінів, готів, емо і т.д. Як ви ставитесь до цього? Бідь-які думки на цю тему...
|
| |
| | |
| Core | Дата: Понеділок, 24.12.2007, 13:59 | Повідомлення # 2 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
Емілі, Особисто я не проти якихось захоплень. Але в міру. Адже коли вже навіть дівчата-скіни товчуться до крові за своє переконання - це нерозумно. Інтелект заключається у вмінні переконати рзумово.
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| lida | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 13:48 | Повідомлення # 3 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача lida |
|
Часто тут буває
|
В кожного свої смаки, тому не можна судити людину тільки по тому. що людина слухає! Також я не схвалюю того, що люди б'ються за музику, це просто вони не поважають себе та інших!!!
Love is always pain and fear!
|
| |
| | |
| NE_EMO | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 14:26 | Повідомлення # 4 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача NE_EMO |
|
Користувач
|
в мене така дилема. я слухаю реп. обожнюю берци і хлоп4иків-емо.а також сама дуже схожа на емо
I BELIVE
|
| |
| | |
| lida | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 14:28 | Повідомлення # 5 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача lida |
|
Часто тут буває
|
Ти знай, що ти не емо!!! І все буде добре!!!
Love is always pain and fear!
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 14:30 | Повідомлення # 6 |
Нагороди користувача
|
Резидент
|
Quote (NE_EMO) в мене така дилема. я слухаю реп. обожнюю берци і хлоп4иків-емо.а також сама дуже схожа на емо ну тут ще все більш-менш зрозуміло
|
| |
| | |
| $iD | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 14:58 | Повідомлення # 7 |
Нагороди користувача
Користувач
|
Особисто я вважаю, що музика це те за що варто і постояти. Адже як на мене, це найцінніше досягнення культурного прогресу людства. І тому я за образу моїх музичних вподобаннь пасть порву. вот. П.С. Не_Емо хай!
Мой милий емо-бой....
|
| |
| | |
| NE_EMO | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:02 | Повідомлення # 8 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
$iD, Так музика це справді прекрасно.Кицька а яку музику слухаєш ти?Хо4у по4ути це ще раз. Як там музика для душі(філософія)?
I BELIVE
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:06 | Повідомлення # 9 |
Нагороди користувача
|
Резидент
|
Quote (NE_EMO) Емілі а яку музику слухаєш ти? шансончіккк Так як в стилях не дуже компетентна і можу шось не так назвати - то краще прикладами - NIRVANA (the best), POD, Metallica,linkinkPark - іноземні... З українських груп - їх дуже багато (очинаючи з "класики" - ОЕ, ВВ, Друга ріка, Скрябін, Мертвий півень, Плач єремії, Мандри, Гадюкіни, ВІЙ, Кому Вниз і т.д. і закінчуючи альтернативою, на яку "підсіла недавно - Димна суміш, Анна, з готики - Полинове поле) Перераховувати можна багато - але все залежить від настрою... Я не емо , але деяка емо-музика інколи подобається, а от стиль і світогляд - ні
|
| |
| | |
| $iD | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:08 | Повідомлення # 10 |
Нагороди користувача
Користувач
|
Обожнюю: 1) факін амерікен скул панк(блінк-182, оффспрінг, ванілла скай і т.д.) 2)інді(сюди входять такі стилі: пост-панк, бріт-поп, інді-рок, пост-міттол, альтернатів рок); (групи: За строкс, Зе кіллерс, Оейсіс і т.д. ) 3)Імо(особливо: європейське скрімо і імовайоленс) 4)Ска, Ой!, і ше купу всякого барахла Вот власне і всьо на даний момент :-)
Мой милий емо-бой....
|
| |
| | |
| NE_EMO | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:12 | Повідомлення # 11 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
Емілі, Ну ш4ож взагаліто емо мають бути емоційними,а емоції це не лише сум пла4 і різані вени. це позери плюндрують цю доре4і досить цікаву субкультуру.а от стиль в них класний всі хлоп4ики дуже гарненькі і сексуальні.
I BELIVE
|
| |
| | |
| $iD | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:13 | Повідомлення # 12 |
Нагороди користувача
Користувач
|
Quote (Емілі) це за яку образу, на приклад? і що Ти слухаєш? мене дуже харить коли підходить якийст чєл до мене і починає нагружати, імо-сакс, соплива фігня, поріж собі вєни і т.д. А сам дупля в емо не ріже і ше певно жодної емо -групи не чуфф. Бити таких. я ж його дез-міттол не чіпаю. уфф Шо я слухаю написав вище
Мой милий емо-бой....
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:15 | Повідомлення # 13 |
Нагороди користувача
|
Резидент
|
Quote (NE_EMO) Ну ш4ож взагаліто емо мають бути емоційними,а емоції це не лише сум пла4 і різані вени. так! не лише - тоді чому в емо воно так переважає... Знаєш, для мене позери-тру - то все слова, виставлення суто напоказ своїх емоцій чи музичних смаків - то все позерство... На то може бути багато причин.. Хоча на даному моменті вважаю ЕМО - новою модою лише, і не більше...
Пост відредаговано Емілі - Вівторок, 25.12.2007, 15:16 |
| |
| | |
| $iD | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:15 | Повідомлення # 14 |
Нагороди користувача
Користувач
|
Quote (NE_EMO) це позери плюндрують цю доре4і досить цікаву субкультуру. правильно. Далой позерів і імо-хейтерів
Мой милий емо-бой....
|
| |
| | |
| NE_EMO | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:16 | Повідомлення # 15 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
$iD, Вот і /всьо? По твоєму це мало?Ну що ж т вої смаки охоплюють досить великий музи4ний список.Поважаю
I BELIVE
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:18 | Повідомлення # 16 |
Нагороди користувача
|
Резидент
|
Quote ($iD) мене дуже харить коли підходить якийст чєл до мене і починає нагружати, імо-сакс, соплива фігня, поріж собі вєни і т.д. А сам дупля в емо не ріже і ше певно жодної емо -групи не чуфф. Бити таких. я ж його дез-міттол не чіпаю. уфф cool для тебе настільки важлива думка людини, як я зрозуміла, поваги до якої ти абсолютно не відчуваєш??? Тобі не все-одно, що він думає про тебе і твої муз вподобання?
|
| |
| | |
| $iD | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:20 | Повідомлення # 17 |
Нагороди користувача
Користувач
|
Quote (Емілі) для тебе настільки важлива думка людини, як я зрозуміла, поваги до якої ти абсолютно не відчуваєш??? Тобі не все-одно, що він думає про тебе і твої муз вподобання? Розумєш, мені по-барабану його ставлення до мене, але ж хай тримає то ставлення при собі а не втирає мені як жити. Є така приказка: Не кажіть мені що робити, і я не скажу куди вам іти
Мой милий емо-бой....
|
| |
| | |
| NE_EMO | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:22 | Повідомлення # 18 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
Емілі, Ну 4ому ж так наприклад під емо можуть підписатись лише люди які відкриті до життя,і вміють в ньому ба4ити не лише неприємності і сірі будні але й яскраві барви кожного нового дня
I BELIVE
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:22 | Повідомлення # 19 |
Нагороди користувача
|
Резидент
|
ну, можливо, хоча для мене то трохи смішно Quote ($iD) Не кажіть мені що робити, і я не скажу куди вам іти підтримую
|
| |
| | |
| $iD | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:24 | Повідомлення # 20 |
Нагороди користувача
Користувач
|
Quote (Емілі) ну, можливо, хоча для мене то трохи смішно Дозволь тебе спитати, які саме імо-групи ти слухала(Токіо Хотел не в щот, то не імо(не_емо не обіжайся)) і що саме ти про ту субкультуру знаєш?
Мой милий емо-бой....
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:25 | Повідомлення # 21 |
Нагороди користувача
|
Резидент
|
Quote (NE_EMO) Емілі, Ну 4ому ж так наприклад під емо можуть підписатись лише люди які відкриті до життя,і вміють в ньому ба4ити не лише неприємності і сірі будні але й яскраві барви кожного нового дня чорно-рожеві? пардон! Ну це все залежить від сприйняття і асиметричності інформації... Просто "емо-оптимістів" з позитивним світосприйняттям - не бачила ще. Хоча погоджуюсь, що це не означає, що таких немає
|
| |
| | |
| Core | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:25 | Повідомлення # 22 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
Quote (NE_EMO) Емілі, Ну 4ому ж так наприклад під емо можуть підписатись лише люди які відкриті до життя,і вміють в ньому ба4ити не лише неприємності і сірі будні але й яскраві барви кожного нового дня Ну...Це дуже субєктвно. Адже не тільки Емо відчувають радість від життя
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| NE_EMO | Дата: Вівторок, 25.12.2007, 15:42 | Повідомлення # 23 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
vovochka, Зви4айно ні просто в субкульури входять люди яким не цікаво в цьому безглуздому, не цікавому й обмеженому суспільстві і вони створюють їх ш4об хо4 трошки внести в нього новизну. Добавлено (25.12.2007, 16:42) --------------------------------------------- Лідусь, а ти входила колись в якусь субкультуру? Чи може й зараз в одній з них?
I BELIVE
|
| |
| |
|