І на щось з родини словянських мов також не схоже.....може це румунська, бо деякі слова схожі на ті, що співала група O-Zone у своїх хітах
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
Почув цю пісеньку в клюбі 2 тижні тому і з тихї пір її почав шукати...нарешті знайшов, дуже гарна Мята - Голая правда Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
Всі чули про таку групу Soad - System of a Down. Так от пропоную вам прослухат декілька пісень соліста гурту Сержа Танкіяна - дуже класно і не так дико як це звучить в групі. Особливо раджу скачати пісеньки Saving Us, Sky Over, Empty Walls, Feed Us, Falling Star
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
Нова Пісенька від Danny (Того самого Danny, що з Терезою (Therese) співає хіт If Only You )... СКАЧАТИ! Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
Новий альбом Океану Ельзи спільно із музикантами України - багато класних джазових обіграшів. Все таки добре, що Вкарчук пішов із ВР. Тексти просто вражаючі: (особливо пісня Дзвони і англомовна Wherever you are )
Особисто для мене ця пісенька не є новинкою, бо я її маю ще від квітня десь....Але на радіо Люкс вона зараз є одним з хітів...Чому тільки зараз? Не знаю Потап і Настя Каменських - Друзья! Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))