Пошук та обмін музикою - Музика - Відпочинок, розваги та багато іншого - Форум м. Хоростків
| Пошук та обмін музикою |
| Core | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 01:43 | Повідомлення # 1 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
Заголовок зрозумілий? В цій темі даємо запити і лінки(посилання) на пісні,які хтось шукав. Ніяких повідомлень типу-послухайте-гарна пісня!!! За порушення правил цієї теми-бан. За повторне порушення-рідонлі на тиждень.
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| -Romanio- | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 10:20 | Повідомлення # 2 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача -Romanio- |
|
Користувач
|
Допожіть знайти пісні: 1) Скай - Як мене звати 2) Kamel - Mon Amour 3) Dazzle Dream - Shock your mind
|
| |
| | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 10:30 | Повідомлення # 3 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Емілі |
|
Резидент
|
Скай - Як мене звати http://mstream.biz/files/Xx7uFFOiErD3pB1/Skai-YAk_mene_zvati.mp3. Dazzle Dream - Shock your mind http://www.mazhor.com/index.php?name=Music&op=getit&lid=867&format=mp3
Пост відредаговано Емілі - Вівторок, 21.08.2007, 10:48 |
| |
| | |
| Core | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 11:52 | Повідомлення # 4 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
Zid@ne, Усне порередження. Поперше - пісня вже викладена. По друге: Quote В цій темі даємо запити і лінки(посилання) на пісні,які хтось шукав. Уважно читав? На наступний раз - бан. Твоє повідомлення не підлягало під вимоги цього правила.!!!
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | | | |
| Емілі | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 18:15 | Повідомлення # 6 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Емілі |
|
Резидент
|
Quote (SoLdAtN) ВАлодька, чо ти так розбушувався??? Ну, дійсно, адмін трохи злюка... Допоможіть, будь ласка знайти пісеньки київсього гурту Stand Up!!!
|
| |
| | |
| Core | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 18:31 | Повідомлення # 7 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
Злюка-це коли не по темі комусь на зло робить. Доречі,розмова про те,який я поганий адміністратор,ведіть в новій темі. Тут тільки музика
|
| |
| | |
| -Romanio- | Дата: Вівторок, 21.08.2007, 20:29 | Повідомлення # 8 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача -Romanio- |
|
Користувач
|
Quote (Емілі) Скай - Як мене звати http://mstream.biz/files/Xx7uFFOiErD3pB1/Skai-YAk_mene_zvati.mp3. Dazzle Dream - Shock your mind http://www.mazhor.com/index.php?name=Music&op=getit&lid=867&format=mp3 Щиро вдячний!!!!! І ще раз дякую!!!
|
| |
| | | | |
| Zid@nE | Дата: Четвер, 23.08.2007, 10:49 | Повідомлення # 10 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zid@nE |
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
Quote (SoLdAtN) 3. I just want to say... Може ти неправильно назву написав.Може це I just call to say i love you
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | | | |
| Zid@nE | Дата: Понеділок, 27.08.2007, 09:28 | Повідомлення # 12 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
SoLdAtN, тримай Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You Добавлено (27.08.2007, 10:28) ---------------------------------------------
Quote (SoLdAtN) 1. Flash in the night Це напевно Н.Малінін
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| SoLdAtN | Дата: Понеділок, 27.08.2007, 22:30 | Повідомлення # 13 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача SoLdAtN |
|
Tiesto FUN
|
Quote (Zid@ne) Це напевно Н.Малінін Тю ти.....де б про мене таке хтось би подумав.....я такЕ не слухаю.....то хтось англіський, іносранець тобто!
Пост відредаговано SoLdAtN - Понеділок, 27.08.2007, 22:31 |
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Вівторок, 28.08.2007, 14:55 | Повідомлення # 14 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
SoLdAtN, може тут твої флешки Тут Добавлено (28.08.2007, 15:55) --------------------------------------------- Вирішив поділитись гарною пісенькою Потап і Каменських - Імперія
|
| |
| | |
| SoLdAtN | Дата: Середа, 29.08.2007, 13:22 | Повідомлення # 15 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача SoLdAtN |
|
Tiesto FUN
|
АЛЬБОМИ /Tiesto/ In Search of Sunrise, Vol. 4 [CD1] In Search of Sunrise, Vol. 4 [CD2] Just Be Parade Of The Athletes Magik, Vol. 6: Live in Amsterdam Fort Dance 5 Magik, Vol. 5: Heaven Beyond Magik, Vol. 7: Live in Los Angeles Magik, Vol. 1: First Flight In My Memory [CD1] Magik, Vol. 4: A New Adventure Magik, Vol. 3: Far From Earth Magik, Vol. 2: Story of the Fall In My Memory [CD2] КОЛЕКЦІЇ In Search of Sunrise, Vol. 5 Los Angeles [CD2] In Search of Sunrise, Vol. 5 Los Angeles [CD1] Nyana [CD1] Nyana [CD2] In Search of Sunrise 3: Panma In Search of Sunrise 2 Revolution [CD1] - Dark Side Revolution [CD2] - Bright Side Summerbreeze In Search of Sunrise СИНГЛИ In The Dark Break My Fall (Feat. BT) Pirates Of The Caribbean II: Dead Mans Chest (Remixes) Adagio For Strings КОНЦЕРТИ / БУТЛЕГИ Global Heroes (Live at 578 Partynight) Губа, звичайно, не дура, але хоча б половину поможіть знайти, з робочими лінками, можна торрент!
Пост відредаговано SoLdAtN - Середа, 29.08.2007, 16:50 |
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Середа, 29.08.2007, 13:40 | Повідомлення # 16 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
SoLdAtN, я навіть не знаю...
|
| |
| | | | |
| Zero_cool | Дата: Середа, 29.08.2007, 17:24 | Повідомлення # 18 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zero_cool |
|
Досвідчений користувач
|
Хто дивиться фільм "Школа виживання" по 1+1? Потрібна пісня із початку фільму
З точки зору молодості, життя є безкінечно довгим майбутнім; з точки зору старості - дуже коротким минулим
|
| |
| | |
| FYSICHKA | Дата: Середа, 29.08.2007, 20:15 | Повідомлення # 19 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача FYSICHKA |
|
Часто тут буває
|
Zero_cool, я дивлюся тоже пісні хочу
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Четвер, 30.08.2007, 09:38 | Повідомлення # 20 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
FYSICHKA, Zero_cool, Може ця пісня
|
| |
| | |
| FYSICHKA | Дата: Четвер, 30.08.2007, 12:44 | Повідомлення # 21 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача FYSICHKA |
|
Часто тут буває
|
http://mp3.alkar.net/browse/soundtracks/17769.html це всі пісні з серіалу Добавлено (30.08.2007, 13:44) --------------------------------------------- Zid@ne, дякую
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Четвер, 30.08.2007, 14:41 | Повідомлення # 22 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
FYSICHKA, прошу. Звертайтеся, чим зможу, тим поможу.
|
| |
| | |
| Zero_cool | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 00:22 | Повідомлення # 23 |
 | |
|