Що грає у вашій душі - Музика - Відпочинок, розваги та багато іншого - Форум м. Хоростків
| Що грає у вашій душі |
| Емілі | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 12:49 | Повідомлення # 351 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Емілі |
|
Резидент
|
maybe I... maybe you... Can make a change to the world maybe I... maybe you... Are just dreaming sometimes but the world would be cold without dreamers Ilke you Maybe I... maybe you... are just soldiers of love born to carry the flame bringin' light to the dark Scorpions
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 08:23 | Повідомлення # 352 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zid@nE |
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
Где бы не был ти где, они помнят о тебе......... ви тепер далеко....мои дворовые друзья.....і т.д (Потап і Настя - Друзья) Убойна пісенька.....скоро мої друзі приїдуть з Польщі.....
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| Core | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 09:41 | Повідомлення # 353 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Додатково
|
Алооо, телефон мій дзовони дзвони дзвони двзони Алооо, де всі вон и де девсі вони є Після того як Ем скинула лінк на БУмбокс вже напевно разів 30 слухав їхню пісеньку Наодинці
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| ludA | Дата: Субота, 08.11.2008, 01:00 | Повідомлення # 354 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача ludA |
|
Користувач
|
FEEL THE RAIN ON YOUR SKIN NO ONE ELSE WILL FEEL IT FOR YOU.............. NATAHSHA BEDINGFIELD--UNWRITTEN
*~*~*~ ~~життя як гра не сцені~~ а ми актори~~
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Субота, 15.11.2008, 16:27 | Повідомлення # 355 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
По ночьному небу по ночьным проспектам убегает счастье убегает лето... позовет куда-то и опять обманет только тот кто любит ждать не перестанет (А.Губін) Рубає по радіо....аж молодість згадалась
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| Core | Дата: Субота, 15.11.2008, 16:47 | Повідомлення # 356 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
3 doors dowm - here without you. I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight it's only you and me дуже класна пісня. і група супер
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Четвер, 20.11.2008, 11:41 | Повідомлення # 357 |
Нагороди користувача
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
Ще так далеко до зими і до морозів Навіщо сповіді сумні навіщо сльози Ще так далеко до весни або до літа І може хтось але не Я подарить квіти...подарить квіти...подарить квіти ТІК - Апрель Грає ще від суботньої дискотеки...дуже гарна пісня
|
| |
| | | | |
| Івануся | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 13:44 | Повідомлення # 359 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Івануся |
|
Користувач
|
Я здесь пою,а ты в постели с кем то, Тебя целует и ласкаєт он, Я позабыл твою любов и нежность А знаєш я веть был в тебя влюблен, в тебя влюблен,
linga - binga!!!!!!!
|
| |
| | |
| aeneis | Дата: Неділя, 23.11.2008, 11:54 | Повідомлення # 360 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача aeneis |
|
Користувач
|
Enya - Only Time Who can say where the road goes Where the day flows, only time And who can say if your love grows As your heart chose, only time...
|
| |
| | |
| Core | Дата: Неділя, 23.11.2008, 12:04 | Повідомлення # 361 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
а в мене грає мелодія із фільму Реквієм за мрією. інструментальна
|
| |
| | |
| maksi | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 12:45 | Повідомлення # 362 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача maksi |
|
Загадковість
|
Десь в нічний трамвай сяду я... Голос твій зітхне в вишині. Крізь серпанку дим колією навмання Прямо в ніч... Крізь пастельний блиск ліхтарів Бачу я тебе за вікном. Ти стоїш як фея, просто неба і без слів Все одно... Мурени- ЗАБУТИ
|
| |
| | |
| skorpion | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 15:10 | Повідомлення # 363 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача skorpion |
|
Часто тут буває
|
Вже довший час грає пісня групи Elis - Янгол в білому пальто.
Не вимагай від себе зробити неможливе, але роби те, що від тебе вимагається.
|
| |
| | |
| Prada | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 16:49 | Повідомлення # 364 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Prada |
|
Досвідчений користувач
|
А в мене з голови не вилазить пісенька Katy Perry "Hot n cold" We used to be Just like twins So in sync The same energy Now's a dead battery Used to laugh bout nothing Now your plain boring
|
| |
| | |
| skorpion | Дата: Субота, 29.11.2008, 12:04 | Повідомлення # 365 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача skorpion |
|
Часто тут буває
|
Пожалуйста, только живи, Видиш я живу тобою. Моей огромной любви Хватит нам двоим з головою.
Не вимагай від себе зробити неможливе, але роби те, що від тебе вимагається.
|
| |
| | |
| Лянуська | Дата: Неділя, 30.11.2008, 20:35 | Повідомлення # 366 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Лянуська |
|
Вона не знає, що Заблукала в Контакті)))
|
Superstar Where you from, how's it going? I know you Gotta clue, what youre doing? You can play brand new to all the other chicks out here But I know what you are, what you are, baby Look at you Gettin' more than just a re-up Baby, you Got all the puppets with their strings up Fakin' like a good one, but I call 'em like I see 'em I know what you are, what you are, baby Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer Oh Womanizer Oh You're a Womanizer Baby You, You You Are You, You You Are Womanizer, Womanizer, Womanizer Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) You Got Me Goin' You're Oh-So Charmin' But I can't do it U Womanizer Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) You Say I'm Crazy I got Your Crazy You're nothing but A Womanizer Daddy-O You got the swagger of a champion Too bad for you Just can't find the right companion I guess when you have one too many, makes it hard It could be easy Who you are, that's just who you are, baby Lollipop Must mistake me you're a sucker To think that I Would be a victim not another Say it, play it how you wanna But no way I'm never gonna fall for you, never you, baby Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer Oh Womanizer Oh You're a Womanizer Baby You, You You Are You, You You Are Womanizer, Womanizer, Womanizer Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) You Got Me Goin' You're Oh-So Charmin' But I can't do it U Womanizer Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) You Say I'm Crazy I got Your Crazy You're nothing but A Womanizer
Пост відредаговано Лянуська - Неділя, 30.11.2008, 21:00 |
| |
| | |
| aeneis | Дата: Неділя, 30.11.2008, 20:48 | Повідомлення # 367 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача aeneis |
|
Користувач
|
Avril Lavigne - My World
Пост відредаговано aeneis - Понеділок, 01.12.2008, 18:29 |
| |
| | | | |
| Емілі | Дата: Неділя, 30.11.2008, 21:59 | Повідомлення # 369 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Емілі |
|
Резидент
|
the Sky is Red - Вода...
|
| |
| | |
| kuzya | Дата: Неділя, 30.11.2008, 22:08 | Повідомлення # 370 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача kuzya |
|
Дуже часто тусується
|
Бам-бар-бам Бам-бар-бам Бам-бар-бам бар-бам-бар-бам!
|
| |
| | | | |
| ludA | Дата: Середа, 03.12.2008, 02:25 | Повідомлення # 372 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача ludA |
|
Користувач
|
this innocence is briliant i wish that it could stay this moment is perfect plz don't go away i neeeeeeeeed you h-e-r-e.............. Avril Lavigne
*~*~*~ ~~життя як гра не сцені~~ а ми актори~~
|
| |
| | |
| Core | Дата: Субота, 06.12.2008, 01:48 | Повідомлення # 373 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
А я так би хотів, повезти тебе на Маямі, Та в кишенях зеро, кварталами міста гуляєм Антитіла. Протсо суперова пісенька. і Вудувуду. І моя дівчина. Взагалі чогось раніше не слухав, а виявляється просто афігенский гурт!!!
|
| |
| | |
|