Що грає у вашій душі - Музика - Відпочинок, розваги та багато іншого - Форум м. Хоростків
| Що грає у вашій душі |
| maksi | Дата: Четвер, 14.08.2008, 23:16 | Повідомлення # 326 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача maksi |
|
Загадковість
|
Ты пишеш мне,что обидно, и некуда сльзы девать, что ложимся спать в надежде забыть все, но завтра вставать, и вспомнинать, всьо,что было с тобой и плакать опять, и ночь так не спать и некому в это время поднять Твое настроение -и-е-и-е-е у-у-у Мое настроение -и-е-и-е-е угу-угу... ASXAT OSH Вже не нова пісенька і захворіла я нею давно.Додано (14.08.2008, 23:16) --------------------------------------------- Sometimes you love it Sometimes you don't Sometimes you need it then you don't and you let go Sometimes we rush it Sometimes we fall It doesn't matter baby we can take it real slow Coz the way that we touch is something that we can't deny And the way that you move oh you make me feel alive Come on Ring my bell, ring my bells Ring my bell, ring my bells Enrique Iglesias
|
| |
| | |
| Kiss_yulia | Дата: Четвер, 21.08.2008, 14:12 | Повідомлення # 327 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Kiss_yulia |
|
Користувач
|
Лянуська, а ща це за пісня - не тебе, не тебе я схвильовано цілую.???.. :))))
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Четвер, 21.08.2008, 14:22 | Повідомлення # 328 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zid@nE |
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
Quote (Kiss_yulia) Лянуська, а ща це за пісня - не тебе, не тебе я схвильовано цілую.???.. :)))) Цю пісню співає Іштван....я десь кидав посилання на неї на форумі
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| Kiss_yulia | Дата: Четвер, 21.08.2008, 18:58 | Повідомлення # 329 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Kiss_yulia |
|
Користувач
|
Quote (Zid@nE) Цю пісню співає Іштван... Велике дякую, бо ніяк не могла знайти ую пісню!
|
| |
| | |
| Honey | Дата: Четвер, 21.08.2008, 21:09 | Повідомлення # 330 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Honey |
|
Користувач
|
Ни к чему,ни к чему Вспоминать и не надо. Свет сеньтябрской зори жёлтый дым листопада. И слова,те слова В полумраке осенней, Всё что было тогда не имеет значенья...
|
| |
| | |
| YUKI | Дата: П'ятниця, 22.08.2008, 15:02 | Повідомлення # 331 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача YUKI |
|
Заблукала в Контакті)))
|
Ти вийшла заміж за весну, ти вийшла заміж за весну, мені лишила осінь, і запах твоїх сосен. Машина їде по шосе, вона мене туди несе, де я не був ще досі, там чути запах сосен. Сльози колишуться за вікном, сосни,навколо моя стіна, сльози лякають свом теплом, сосни нананйнана))))) ААА,як я люблю тут пісню .О.Е."Сосни"
Життя - прекрасна річ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | | | |
| K@pitoshk@ | Дата: Неділя, 31.08.2008, 11:52 | Повідомлення # 333 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача K@pitoshk@ |
|
Лікар
|
Не пишы the end я прийду май hepi end поверну всьо так, чтоб два сердца ....... Пара нормальних

|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Неділя, 31.08.2008, 11:55 | Повідомлення # 334 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zid@nE |
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
не нагулялся я не нагулялся и сладких губ твоих не нацеловался последний летний день не сидится дома уходит лето вдаль....завтра снова в школу.... ТУРБОМОДА - ШКОЛА
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| Honey | Дата: Неділя, 31.08.2008, 21:00 | Повідомлення # 335 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Honey |
|
Користувач
|
Только не падай духом Посмотри вперёд И блызкиэ тебя поддержат И всегда поймут. Ёлка
|
| |
| | |
| maksi | Дата: Середа, 03.09.2008, 21:41 | Повідомлення # 336 |
Нагороди користувача
|
Загадковість
|
... Ездят такси но нам нечем платить И нам незачем ехать мы гуляем одни И на нашем кассетнике кончилась пленка Смотай Видели ночь Гуляли всю ночь до утра КИНО Додано (03.09.2008, 21:41) --------------------------------------------- What have I got to do to make you love me What have I got to do to make you care, What do I do when lightning strikes me And I wake to find that you4re not there? Blue & Elton John - Sorry Seems to Be the Har
|
| |
| | |
| Core | Дата: Четвер, 04.09.2008, 15:32 | Повідомлення # 337 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Додатково
|
You look so beautiful today - слова із пісеньки групи Simple plan. Ну дуже класна пісня, тому довго в голові сидить
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Четвер, 11.09.2008, 17:09 | Повідомлення # 338 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Шаг, ещо раз шаг вот так вот так вот так Взгляд, тепер ты мой и нет пути назад.... Милий , я всё решыла, хочу медовый месяц на Сейшылах.... незнаю хто її виконує....але зараз в моїй голові актуальна саме вона)))))

|
| |
| | |
| ludA | Дата: Субота, 20.09.2008, 20:13 | Повідомлення # 339 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача ludA |
|
Користувач
|
we love you seniors ecept sometimes when we do something wrong it's like a crime you jump right on our becks and scream o seniors you'r a dream
*~*~*~ ~~життя як гра не сцені~~ а ми актори~~
|
| |
| | |
| YUKI | Дата: Субота, 20.09.2008, 22:05 | Повідомлення # 340 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача YUKI |
|
Заблукала в Контакті)))
|
Посмотри мне в глазаАА и убей меня... Зделай вид... Посмотри и слови мой взгляд... ОРІГАМІ)))
Життя - прекрасна річ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| skorpion | Дата: Субота, 20.09.2008, 23:00 | Повідомлення # 341 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача skorpion |
|
Часто тут буває
|
сьогодні цілий день шукаю в неті музику Мирослава Скорика і не можу знайти.може хто знає де можна скачати?а ще в душі грає Океан Ельзи "Холодно"
Не вимагай від себе зробити неможливе, але роби те, що від тебе вимагається.
|
| |
| | |
| ludA | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 00:59 | Повідомлення # 342 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
Сегодня И ты после фильма Кустурицы Шагаешь босиком по улице. И если никто не простудится, То все пренепременно сбудется. И ты словно мокрая курица Шагаешь босиком по улице. И если никто не простудится, То все пренепременно…
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Середа, 01.10.2008, 18:46 | Повідомлення # 343 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Нет меня на твоих руках Нет тебя на моих губах Нет мечти, что из двух одно Отпустим в небо то что нам дано....

|
| |
| | |
| ludA | Дата: Четвер, 02.10.2008, 03:00 | Повідомлення # 344 |
Нагороди користувача
|
Користувач
|
за теба я умру без тебя не могу я прошу не гони всё у нас впереди за теба я умру без тебя не могу я без тебя не могу пісенька з серіалу "Рижа"
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Четвер, 02.10.2008, 16:46 | Повідомлення # 345 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Я не умру без твоей любви Но только что то болит в груди Наверно сердце моё не хочет тебя терять Я не умру без твоей любви Прошу ты только одно пойми Я буду помнить тебя всегда и ждать.... Челси

|
| |
| | |
| maksi | Дата: П'ятниця, 17.10.2008, 14:11 | Повідомлення # 346 |
Нагороди користувача
|
Загадковість
|
I guess it's all right I keep my head high You'll never see me cry Confused over you, better by me, yeah Who do you think you're fooling now? I guess we'll just never find it out Who do you think you fooling now, now? If only you, if only you, could see that I'm Burning, if only you, would know how I'm hurting All for you, I only you Danny Feat. Therese
|
| |
| | |
| Лянуська | Дата: Субота, 18.10.2008, 18:02 | Повідомлення # 347 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Лянуська |
|
Вона не знає, що Заблукала в Контакті)))
|
в душі грає тільки мелодія,слів не знаю
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Середа, 22.10.2008, 18:49 | Повідомлення # 348 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Дым сигарет с ментолом П"яный угар качает В глаза ты смотриш другому Который тебя ласкает А я нашол другую Хоть не люблю но целую А когда я её обнимаю Всеравно о тебе вспоминаю....... Нэнси

|
| |
| |
|