Що грає у вашій душі - Музика - Відпочинок, розваги та багато іншого - Форум м. Хоростків
| Що грає у вашій душі |
| Емілі | Дата: Четвер, 17.07.2008, 21:47 | Повідомлення # 301 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Емілі |
|
Резидент
|
я лаю, лаю, лаю, лаю себе за що не знаю, не знаю і вже я лаю, лаю, лаю, лаю себе шукаю вихід, але... (фліти)
|
| |
| | | | |
| K@pitoshk@ | Дата: Субота, 19.07.2008, 22:34 | Повідомлення # 303 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача K@pitoshk@ |
|
Лікар
|
Прощай любимый мой Прости за всё Но свет любви моей Ты не спасёш На сердце инием Лежыт печаль Прощай мечта моя Прощай, прощай...... неАнгели во такий то настрій.....

|
| |
| | |
| Core | Дата: Неділя, 20.07.2008, 04:43 | Повідомлення # 304 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
За нашом стодолом видно чуже село тыльки ыз весылля
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Неділя, 20.07.2008, 20:54 | Повідомлення # 305 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Згадую твої уста, згадую твої руки І неможу все забути серця стукіт Згадую твою любов, невже вона не щира Тільки залишилось в душі каміння сіре..... Віталік Козловський

|
| |
| | |
| Крихта | Дата: П'ятниця, 01.08.2008, 17:22 | Повідомлення # 306 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Крихта |
|
Користувач
|
waiting for tomorrow, for a little ray of light waiting for tomorrow just to see your smile again take away my sorrow from a blistered heart of mine where are you now if you are there anywhere avantasia "anywhere" (the metal opera cd2)
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 01:49 | Повідомлення # 307 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zid@nE |
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
Літо. Ніч. Піонерський табір. Перша пісня. Перший алконапій. Карі очі, їм майже чотирнадцять....той, хто керує увімкнув повільні танці...МИ біля вогню шріємо долоні....пальці прагнуть опинитися в полоні...пісня позабулася, але лишився грув....і якже її звали, -Я ЗАБУВ ТНМК
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| Core | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 15:14 | Повідомлення # 308 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
Хочеться більшого Ліпшого вищого може щирішого а може незвичного Моторролла - Струм
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 18:10 | Повідомлення # 309 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Дым сигарет с ментолом П'яный угар качает В глаза ты смотриш другому Который тебя ласкаэт....... Нэнси

|
| |
| | |
| YUKI | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 22:32 | Повідомлення # 310 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача YUKI |
|
Заблукала в Контакті)))
|
А я нашшол другую,хоть не люблю,но целую.... уууумммм,сплакатись можна((( Лян,пам"ятаєш ту ржачку?
Життя - прекрасна річ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| Core | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 00:46 | Повідомлення # 311 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
YUKI, Quote Лян,пам"ятаєш ту ржачку? [admin]Починати банеити з першого дня?[/admin]
|
| |
| | | | |
| YUKI | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 22:18 | Повідомлення # 313 |
Нагороди користувача
|
Заблукала в Контакті)))
|
" Я не хотів би мати абсолютно все, віддаючи комусь,нічого не чекати, на краю світу я зрозумів одне: неможливо у житті всі мрії наздогнати. Я шукав те,що в мене було завжди, але тільки зараз я це все побачив. Подаруй світло,подаруй світло мені,подарууууй світло..." С.К.А.Й. слухала 10 разів підряд))))мммм
Життя - прекрасна річ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 23:05 | Повідомлення # 314 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
А любовь в тебе и во мне Как опиум, как опиум........ Серебро

|
| |
| | |
| p4ux | Дата: Середа, 06.08.2008, 02:16 | Повідомлення # 315 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача p4ux |
|
злюка - бабьор
|
а в мене в душі грає якась фігня з хоростківської диско-гопанки)))...я б наспівав, але ви не почуєте...
апчхі! 
|
| |
| | |
| maksi | Дата: Середа, 06.08.2008, 13:11 | Повідомлення # 316 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача maksi |
|
Загадковість
|
Кто-то сказал мне што твой новый парень похож на девченку Зачем я поверил? Зачем ты повелся што мой новый парень похож на девченку похож на девченку? NewZcool and Queens
|
| |
| | |
| Zid@nE | Дата: Середа, 06.08.2008, 13:23 | Повідомлення # 317 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zid@nE |
|
ЛЮБЛЮ REVO!!!
Додатково
|
maksi, +1 прикольна пісенька.....Імперія рулить
Надкусивши яблуко, - завжди приємніше побачити в ньому цілого черв"яка, ніж половину :р)))
|
| |
| | |
| Zlatka | Дата: П'ятниця, 08.08.2008, 18:55 | Повідомлення # 318 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zlatka |
|
Користувач
|
Сама не подумала, нащо - пішла і забувши про літо. Не вернешся більше нізащо. Повернеш назад усі квіти... Літала, не думала в безвісті - чекала повернення раю. Сумними думками тверезості. П'яніла від чорного чаю. Ще так далеко до зими і до морозів. Навіщо спомини сумні, навіщо сльози. Ще так далеко до весни або до літа. І може хтось, але не я... Подарить квіти. Жодної битви не виграла - кохання з війною зрівнявши. А ти сама себе із дому вигнала. У душу нічого не взявши. Такого чудового літа, давно вже у мене не було. Цілий світ хотів тобі подарити, а ти його просто не чула. Я захворіла на цю вже неновеньку пісеньку
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: П'ятниця, 08.08.2008, 19:56 | Повідомлення # 319 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
Падала зірка в вечірнє небо золота Солов"я пісня дзвеніла стиха опівночі Десь забарилась моя дівчинонька сумна Прийди до мене, най надивлюсь я в твої очі..... Павло Доскоч

|
| |
| | |
| Core | Дата: П'ятниця, 08.08.2008, 22:49 | Повідомлення # 320 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
Белые обои, чорную посуду, нас в хрущовке двое, кто мы и откуда... Цілий день слухаю. Певно вже разів 50. Бумбокс - Вахтерам
|
| |
| | |
| Honey | Дата: Неділя, 10.08.2008, 10:57 | Повідомлення # 321 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Honey |
|
Користувач
|
Где ты? Я бегу за тобою, Разрываюсь мечтою, Растворяюсь в ночи, Не молчи... Вместе не встречать нам рассветы В два конца две планеты Вновь уносишся ты. Инфинити
|
| |
| | |
| K@pitoshk@ | Дата: Неділя, 10.08.2008, 20:30 | Повідомлення # 322 |
Нагороди користувача
|
Лікар
|
де же ты мой мальчик где же ты Из светлых снов моих Потерял забыл мене, неверю я ... Без тёбя не слышен в сердце стук, Без тёбя лиш танцы белих вюг Без тёбя розбилась как слеза Поверь, я без тебя одна.... незнаю хто співає.....

|
| |
| | |
| YUKI | Дата: Неділя, 10.08.2008, 20:41 | Повідомлення # 323 |
Нагороди користувача
| | |
|